Homepage  / Muzică

Justin Timberlake, în concert pentru prima dată în România. Când va avea loc evenimentul

Justin Timberlake, în concert pentru prima dată în România. Când va avea loc evenimentul
8

de Cătălina Matei,

Este oficial! Justin Timberlake va cânta anul viitor Electric Castle, au anunțat organizatorii festivalului de muzică, care spun că numărul biletelor este limitat, iar vânzarea acestora se încheie pe 10 octombrie.

Justin Timberlake va concerta în România pentru prima dată

Anunță pe toată lumea. Pe prietenii tău, pe mama și pe tatăl tău, pe șeful tău. Da, și pe fostul tău. Și pregătește-te să strigi isteric (…) și să cânți alături de unele dintre cele mai mari hituri ale sale vreodată”, au anunțat marți seară organizatorii Electric Castle pe pagina de Facebook a festivalului, care au spus că Justin Timberlake va fi cap de afiș la Electric Castle în 2025.

Cei care își dores să-l vadă live în România pe artistul american, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Grammy, vor trebui să se grăbească. Vânzarea biletelor se încheie joi, 10 octombrie, ora 23:59.

Justin-Timberlake-Electric-CastleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În același timp, organizatorii ediției cu numărul 11 a festivalului Electric Castle au pus la bătaie și patru abonamente General Acces gratuite într-un concurs pe Facebook.

Odată cu epuizarea ofertei Early Bird, abonamentele pentru Electric Castle 2025 pot fi cumpărate la prețuri între 139 de Euro (General Acces) și 249 Euro (Premium), plus taxe. Organizatorii păstrează oferta specială pentru festivalierii sub 21 de ani, cu prețul abonamentului la 109 Euro.

Justin Timberlake este un cântăreț, compozitor, actor și producător american, născut în Memphis, Tennessee. Este cunoscut pentru cariera sa solo de succes în muzica pop și R&B, dar și ca membru al trupei NSYNC, una dintre cele mai populare formații de băieți din anii ’90 și începutul anilor 2000, scrie G4Media, care a anunțat mai întâi prezența acestuia la ediția de anul viitor de la Electric Castle.

După ce trupa NSYNC s-a destrămat, Timberlake și-a început cariera solo cu succes, lansând albume premiate, cum ar fi „Justified” (2002), care include hituri precum „Cry Me a River” și „Rock Your Body”. De-a lungul carierei sale solo, el a continuat să lanseze piese de succes, precum „SexyBack”, „My Love”, „What Goes Around… Comes Around” și „Mirrors”.

Justin Timberlake, dosar penal în urma conducerii sub influnța alcoolului

Artistul american a fost oprit de poliţie într-o noapte, în luna iunie, în timp ce se afla, în stare de ebrietate, la volanul unui BMW, într-o zonă centrală a orașului New York. Iniţial a pledat nevinovat, însă el s-a declarat vinovat în procesul în care a fost acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Între timp, starul în vârstă de 43 de ani și-a primit și pedeapsa. Potrivit abcnews.com, Justin Timberlake a fost condamnat la 25 de ore de muncă în folosul comunității și a primit o amendă. Sentința a fost dată de un judecător de la tribunalului din Sag Harbor, de lângă New York, pe 13 septembrie.

Totodată, Justin Timberlake și-a cerut scuze pentru comportamentul său.

Mulți dintre voi m-ați urmărit probabil o mare parte din viața mea …. Încerc să mă țin de un standard foarte înalt pentru mine – și asta nu a fost așa. M-am aflat într-o poziție în care aș fi putut lua o decizie diferită. Dar am avut ceva timp să reflectez la asta. Ceea ce aș vrea să spun tuturor celor care privesc și ascultă: Chiar dacă ați băut un pahar, nu vă urcați la volanul unei mașini. Există atât de multe alternative. Sunați un prieten, luați un Uber”, a spus Timberlake într-o declarație dată la ieșirea din tribunal.

Sursă foto:

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton