; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin timberlake oprah

Justin Timberlake i se confesează lui Oprah, pe 24 noiembrie, la TLC

18 November 2014

Justin Timberlake, actor și muzician premiat cu multiple Premii Grammy și Emmy, se destăinuie lui Oprah, dezvăluind în premieră absolută povești despre influențele lui muzicale și despre cele mai prețioase lecții de viață învățate.

justin-timberlake-oprah

În acest episod cu totul special din seria Oprah: Master Class, regina talk show-urilor stă de vorbă cu Justin Timberlake, unul dintre cei mai celebri artiști din generația lui. Relatând povești despre tinerețea lui și influențele muzicale care l-au modelat, Justin descrie cele mai importante lecții de viață pe care le-a primit până acum: cum să-ți definești stilul propriu, cum să spargi tiparele și cum să nu renunți la visurile personale. Pe lângă sfaturi despre cum poți fi foarte bun în meseria pe care ți-o alegi, Justin discută și despre decizia lui de a face o carieră solo, apoi povestește despre melodia pe care a compus-o pentru Michael Jackson.

Superstarul, născut în Memphis, a apărut în filmul Fraților Coen Inside Llewyn Davis' și a prezentat de cinci ori Saturday Night Live', cu discursuri care au făcut senzație pe Youtube. Acum, Justin poartă o discuție foarte sinceră, în timpul turneului mondial cu care își susține albumul atât de apreciat de critici și care s-a vândut deja în peste șase milioane de exemplare – The 20/20 Experience – The Complete Experience.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare