; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

88263380_649749495792326_36625679776219350_n

Justin Timberlake i-a organizat Jessicăi Biel o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere

05 March 2020

S-au liniștit apele în relația dintre Jessica Biel și Justin Timberlake, după ce artistul a fost surprins la sfârșitul anului trecut în compania altei femeie.  Actrița a împlinit 38 de ani și cu această ocazie Justin i-a organizat o petrecere surpriză.  Cei doi au preferat să petreacă ziua în pijamale, iar cântărețul a avut grijă să îi aducă și un tort spectaculos.

„Sărbătorind ziua mea de naștere cu stil… și prin asta mă refer la pijamale. Justin mi-a promis că nu o să îmi cânte la mulți ani, așa că el a improvizat. Îmi pare rău că nu puteți auzi, dar eu încă mai râd. Îți mulțumesc, om minunat, pentru că mă asculți și ai organizat petrecerea asta. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate urările. Simt dragostea voastră', a scris Jessica Biel pe contul de Instagram, alături de câteva imagini cu ea și Justin din timpul.

De asemenea, și Justin Timberlake a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru soția sa.

 „La mulți ani, iubirea vieții mele. Fiecare zi alături de tine este o aventură și o provocare pentru mine. Abia aștept să împărtășesc și mai multe astfel de momente cu tine. Îți mulțumesc că ești alături de mine și atunci când miros urât după un meci de golf. Ești cea mai modestă femeie dintre cele mai modeste. Te ador.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare