; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston   Justin Theroux

Justin Theroux şi-a dus logodnica în Mexic

26 December 2012

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au ales ca anul acesta să petreacă un Crăciun romantic. Destinaţia aleasă a fost, scrie Daily Mail, Cabo, Mexic, unde cei doi actori au ajuns duminică seară.

Pentru actriţa din Friends' este deja o tradiţie ca o dată pe an să ajungă în Cabo. În alţi ani, alături de Aniston au venit Chelsea Handler şi Courteney Cox.

Recent, fosta soţie a lui Brad Pitt a fost protagonista unor zvonuri: nu numai că s-a spus că ar fi fost însărcinată, dar s-a ajuns până acolo încât s-a scris că ar aştepta gemeni. Cu toate acestea, ultimele fotografii surprinse de paparazzi au arătat că Aniston nu numai că nu are burtică de gravidă, dar chiar are un abdomen de invidiat.

Tot de curând, Jennifer Aniston a mărturisit că a renunţat în totalitate la curele de slăbire. Mai important ar fi, a explicat Aniston, să te simţi fericit în propria-ţi piele.

Am încetat să mai ţin cură de slăbire atunci când am realizat că important e să ai ore fixe de masă şi să mănânci cu moderaţie', a explicat actriţa din Wanderlast', citată de revista britanică OK.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare