; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit

11 March 2011

justin-timberlake-jessica-biel-despartireCântăreţul de 30 de ani şi actriţa de 29 de ani nu mai sunt împreună, potrivit Daily Mail, iar despărţirea a venit după un moment ciudat la o petrecere-surpriză de ziua lui Justin. Purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat separarea, spunând că: Au decis amândoi să o ia pe drumuri diferite'.

Vestea vine după ce actriţa din The A-Team' a organizat o petrecere intimă pentru iubitul său şi le-a povestit oaspeţilor un amănunt din relaţia lor care l-a făcut pe Justin să reacţioneze într-un mod bizar.

Reacţie nepotrivită

Zvonurile că cei doi se află pe ultima sută de metri au apărut din nou luna trecută, la gala Premiilor Oscar, la care Timberlake nu a venit cu Jessica, ci cu mama sa.

Totul a început, se pare, la reuniunea organizată chiar de ziua lui Justin, pe 31 ianuarie, la care Jessica şi-a amintit cum prima dată când s-au întâlnit, ea a ajuns aproape să-l hărţuiască pe cântăreţ pentru a ieşi cu ea.

Ei făcuseră schimb de numere de telefon la ieşirea din 2007, însă când Justin nu a sunat-o vreme de câteva zile, Biel s-a hotărât să conducă până la casa lui pentru a vedea ce se întâmplă. Ea a povestit că până să-şi dea seama, era în faţa reşedinţei starului, iar el încă n-o sunase.

În cele din urmă, Justin a pus mâna pe telefon câteva zile mai târziu, iar restul a venit de la sine.

După ce Jessica a povestit cât de îndrăgostită era de Justin şi cât de mult înseamnă acesta pentru ea, singura reacţie a iubitului ei a fost să sară în picioare şi să ţipe: Daaa, cur**lor!'.

A fost foarte ciudat', a povestit o sursă pentru Daily Mail. Reacţia lui Justin a fost lipsită de respect. Pur şi simplu a râs de ea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare