; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin şi Cameron, din nou împreună?

23 April 2010

Se pare că actriţa Cameron Diaz (37 de ani) şi cântăreţul Justin Timberlake (29 de ani) formează din nou un cuplu.

Strategie de marketing sau nu pentru promovarea comediei Bad Teacher', în care cei doi joacă în prezent, există surse care spun că s-a reaprins pasiunea între ei.

Cameron şi Justin sunt din nou împreună de câteva săptămani. El chiar nu mai e împreună cu Jessica, trăieşte un nou început cu Cameron. Vrea neapărat ca lucrurile să funcţioneze de data acesasta şi chiar ar vrea să-şi petreacă tot restul vieţii alături de ea', a spus un apropiat, citat de showbizspy.com.

De când joacă împreună în filmul Bad Teacher' cei de pe platouri au observat ca între cei doi există o chimie puternică nu doar pe platourile de filmare, când joacă în scene fierbinţi, ci şi în afara lor, unde petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Cameron şi Justin au fost iubiţi timp de patru ani, ei despărţindu-se la începutul lui 2007. Imediat după, a început povestea de dragoste dintre Justin şi actriţa Jessica Biel, de care cântăreţul s-a despărţit recent.

La rândul ei, Cameron a fost cuplată în ultima vreme de către presa străină cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez. După despărţirea de Justin, în 2007, actriţa a mai avut relaţii cu muzicianul John Mayer şi modelul britanic Paul Sculfor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare