; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The 2018 Rape Foundation Annual Brunch

Justin Chambers, din „Anatomia lui Grey”, îl va interpreta pe Marlon Brando, în „The Offer”

12 July 2021

Actorul Justin Chambers tocmai a semnat cu platforma Paramount+, pentru a-l interpreta pe Marlon Brando, în noul serial „The Offer', care va intra în culisele producției filmului cult al regizorului Coppola – „Nașul', anunță Deadline.

Au trecut aproape doi ani de când Justin Chambers a părăsit spitalul din „Anatomia lui Grey', în original „Grey’s Anatomy' (2005). Ultima sa apariție în serialul medical datează din noiembrie 2019 și de-atunci, nu l-am mai văzut pe micile ecrane. Acum însă, actorul își pregătește revenirea.
Paramount+ i-a făcut o ofertă de nerefuzat.

Pentru primul său rol post-„Anatomia lui Grey', Justin Chambers îl va interpreta pe celebrul actor Marlon Brando în „The Offer', o miniserie care se inspiră din experiența producătorului Al Ruddy în realizarea filmului „Nașul', în original „The Godfather' (1972), de Francis Ford Coppola. Brando a jucat atunci rolul Vito Corleone și a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru performanța sa.

„The Offer' va avea 10 episoade, iar din distribuție, mai fac parte: Miles Teller („Whiplash') în rolul Al Ruddy și Dan Fogler („The Walking Dead'), care-l va interpreta pe Francis Ford Coppola.

Nikki Toscano, care-a mai făcut „24: Legacy', va scrie scenariul și va fi producătoare, alături de creatoruln Michael Tolkin („Ray Donovan').

„Nașul' (1972)

Prima parte a trilogiei „The Godfather' – regizată de Francis Ford Coppola și avându-i în distribuție pe Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Diane Keaton – a fost un succes încă de la premieră. Adaptarea după romanul cu același nume de Mario Puzo a câștigat 3 premii Oscar și 5 Globuri de Aur. Este în continuare recunoscut drept unul dintre filmele cele mai importante, mai ales în genul cu gangsteri. A fost selectat pentru a face parte din U.S. National Film Registry of the Library of Congress, în 1990, și se plasează pe locul al doilea în topul celor mai bune filme din toate timpurile (după „Citizen Kane'), realizat de American Film Institute.

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare