; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber va juca în „CSI”

27 July 2010

Cântăreţul Justin Bieber (16 ani) a filmat deja scenele pentru un prim episod din „CSI – Crime şi investigaţii' în care va juca şi le-a postat pe Twitter.

„V-am spus că sunt un OM RĂU!! Am avut o zi uimitoate… abia aştept să vedeţi (ce am filmat)', a scris adolescentul care va intra în pielea unui tânăr cu probleme în primul episod al seriei a 11-a (care va fi difuzat în Statele Unite pe 23 septembrie).

Bieber va fi Jason McCann, un băiat care trebuie să ia o decizie grea în legătură cu fratele lui şi care ajunge la o confruntare explozivă cu echipa CSI. „Este începutul unei poveşti emoţionante care se va termina spre sfârşitul sezonului', au explicat producătorii executivi Carol Mendelsohn, Don McGill şi Anthony Zuike într-o declaraţie de presă.

„Odată la 20 de ani, un fenomen ca Justin Bieber are loc în lume. Ne-ar plăcea să credem că fenomentul CSI a avut acelaşi impact asupra culturii noastre. Oportunitatea de auni aceste două fenomene în premiera (viitoarei serii) este un cadou minunat pentru publicul nostru. Va fi un adevărat fenomen de televiziune. Aşteptăm cu nerăbdare rolul dramatic al lui Justin, nu numai în primul episod, dar şi în restul poveştii din această serie', au adăugat producătorii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare