; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber și Selena Gomez, semne că relația se răcește?

30 June 2011

Deși joacă în filme și arată grozav pe scenă, Justin Bieber spune că vrea să dedice mai mult timp muzicii, scrie popeater.com.

A trecut ceva vreme de când starul de doar 17 ani a scos vreo melodie nouă, și se pare că fanii mai au ceva de așteptat. Cântărețul a declarat pentru MTV News că nu vrea să se grăbească să scoată un nou album, ci vrea să lucreze din plin la el.

„Vreau să lucrez mult eu însumi. Și vreau ca eu să scriu mare parte din album. Voi avea alături de mine mulți alți producători și alte persoane, dar eu deja scriu mult', a spus Justin.

Solistul piesei „Never say never' s-a apucat deja să scrie și să înregistreze noi melodii, dar nu se simte presat să aleagă deja data lansării unui nou material semnat de el.

Între timp, Selena Gomez, iubita lui, a recunoscut că are o slăbiciune pentru Shia LeBeouf din „Transformers'. Ea a putut să îl vadă în carne și oase chiar în cabina lui, cu ajutorul unor prieteni care i-au făcut o surpriză tinerei artiste, relatează Daily Mail.

Pe internet au apărut deja mai multe poze de la întâlnirea dintre Shia LeBeouf și Selena Gomez, pe care artista a descris-o ca fiind „cea mai bună zi din viața ei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare