Homepage  / Vedete străine

Justin Bieber și Hailey Bieber au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fiul lor. Prima imagine cu bebelușul

Justin Bieber și Hailey Bieber au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fiul lor. Prima imagine cu bebelușul
7

de Roxana Mirea,

Justin Bieber și Hailey Bieber au devenit părinți! Cei doi sunt fascinați de micuțul lor și foarte fericiți că traversează o asemenea perioadă magică. Justin Bieber și Hailey Bieber au publicat și prima imagine cu micuțul, prin intermediul căreia au anunțat venirea lui pe lume.

Justin Bieber și Hailey Bieber au devenit părinți

Justin Bieber și Hailey Bieber sunt încântați să fie părinți. Acum câteva zile, cei doi și-au adus fiul nou-născut acasă din spital. O sursă apropiată lui Justin, în vârstă de 30 de ani, a spus pentru People că atât Hailey, în vârstă de 27 de ani, cât și băiețelul lor Jack Blues „se simt bine” acasă. 

„Amândoi sunt foarte bucuroși. Copilul este un adevărat miracol. Este adorabil și se simte bine”, spune sursa. „Hailey se simte bine, de asemenea”. 

Sursa a adăugat că Justin Bieber și Hailey Bieber își doreau de ceva vreme să devină părinți, iar ziua în care au aflat că Hailey este însărcinată a fost „cea mai frumoasă”. 

Sarcina a fost ceva ce și-au dorit foarte mult și pentru care s-au rugat”, spune sursa. „Ziua în care au aflat că Hailey este însărcinată a fost cea mai frumoasă pentru Justin. El a fost copleșit de emoții. A fost o mare sărbătoare pentru ei”.  

„Justin este deja un tată minunat”, adaugă sursa. 

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cântărețul a confirmat că el și soția sa au devenit părinți, printr-o postare pe Instagram, vineri, 23 august.  

Bine ai venit acasă, Jack Blues Bieber”, a scris Justin vineri. Soția sa a redistribuit fotografia pe Instagram Stories la scurt timp după aceea, subtitrând-o cu numele bebelușului, precum și cu un emoji în formă de ursuleț de pluș și o inimă albastră. 

 Mai mulți membri ai familiei cuplului, inclusiv Pattie Mallette, mama lui Justin, și-au împărtășit, de asemenea, entuziasmul cu privire la sosirea lui Jack. Vineri, Mallette a scris într-o postare pe X (Twitter): „FELICITĂRI @justinbieber & Hailey. TE IUBESC PENTRU TOTDEAUNA, BABY JACK!!!”  

Stephen Baldwin, tatăl lui Hailey, a redistribuit postarea lui Mallette, scriind: „Amin, vă felicit și Dumnezeu să continue să binecuvânteze familia noastră”. 

Soții Bieber au anunțat pentru prima dată că așteaptă un copil, în mai 2024, când au împărtășit vestea despre sarcina lui Hailey pe Instagram. La acea vreme, un reprezentant al lui Hailey a confirmat pentru People că modelul era însărcinată în aproximativ șase luni.   

Justin Bieber și Hailey Bieber s-au căsătorit în septembrie 2018 într-o nuntă la un tribunal din New York, după ce s-au logodit cu două luni înainte. Ei au sărbătorit mai târziu cu familia și prietenii într-o ceremonie mai mare, în Carolina de Sud în Bluffton.   

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton