; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin bieber and hailey baldwin are seen heading to dinner news photo 997303920 1535381317

Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au căsătorit în secret

21 September 2018

Cântăreţul canadian Justin Bieber (24 de ani) s-a căsătorit civil la New York, pe 13 septembrie, cu modelul american Hailey Baldwin (21 de ani), fiica actorului Stephen Baldwin şi nepoata altui star de la Hollywood, Alec Baldwin.

„Nu au vrut să anunţe prea multă lume, s-au hotărât cu câteva zile înainte. Nunta adevărată urmează să aibă loc în următoarele luni, sunt foarte entuziasmaţi. Încă se gândesc la o locaţie, iar verighetele le vor purta după nuntă', a spus o sursă apropiată, citată de people.com.

Însăşi mama lui Justin, Patricia Mallette, a lăsat să se înţelagă că cei doi s-au căsătorit, scriind „Dragostea a învins', pe Instagram. Se pare că evenimentul a fost organizat în mare grabă, fără ca starul să-şi protejeze averea de 265 de milioane de dolari. Astfel, în caz că vor divorţa, tânăra soţie se va alege cu jumătate din această sumă.

Justin, care s-a iubit în trecut şi cu artista Selena Gomez, a cerut-o de soţie pe Hailey în iulie, la un restaurant de lux din Bahamas. Cei doi sunt împreună de jumătate de an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare