; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin bieber

Justin Bieber și Hailey Baldwin fac cununia religioasă în luna februarie

18 January 2019

Justin Bieber și Hailey Baldwin au stabilit data nunții. După ce cuplul a surprins pe toată lumea cu căsătoria lor civilă, care a avut loc în secret anul trecut, vedetele sunt pregătite să facă pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu.

Și-au reluat relația anul trecut, după câteva săptămâni s-au logodit și în scurt timp s-au căsătorit în secret la un birou al stării civile din New York. Acum, cei doi se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Apropiați ai celebrului cuplu au declarat că cununia religioasă este programată pentru data de 28 februarie.

De asemenea, ei au afirmat că din data de 15 ianuarie o echipă de dansatori profesioniști se antrenează pentru fericitul eveniment, iar Justin pregătește câteva surprize pentru soția sa și pentru invitați. Lista invitaților este una pe măsură. Pe lângă membrii familiilor lor, Kendal Jenner, se află pe fabuloasa listă, și asta pentru că este foarte bună prietenă cu Hailey.

Printre invitați se numără și managerul lui Bieber, Scooter Braun. Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, va fi de asemenea prezent, întrucât este un prieten apropiat al lui Justin. Cel care va oficia slujba religioasă ar putea fi Carl Lentz, unul dintre pastorii bisericii Hillsong din Los Angeles, la care au aderat foarte multe celebrități. Pe de altă parte, relația lui Justin Bieber cu Lentz s-a răcit după ce artistul s-a despărțit de Selena Gomez.

Cine va crea rochia de mireasă

Hailey Baldwin și-a ales unul dintre cei mai celebri creatori de modă pentru a-i face rochia de mireasă – nimeni altul decât Virgil Abloh, unul dintre cei mai buni designeri ai momentului, ce lucrează la casa de modă Louis Vuitton. 
Totuși, nimeni nu știe unde va avea loc ceremonia. În prezent sunt vehiculate două opțiuni: Hailey și-ar dori să aibă loc la New York, în timp ce Justin ar vrea să se căsătorească în Canada, locul în care s-a născut și a crescut. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare