; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber, concert pentru familia Beckham

19 July 2011

Justin Bieber a acceptat să cânte în cadrul unui concert privat pentru copiii lui David și ai Victoriei Beckham. Artistul de doar 17 ani a fost de acord doar cu condiția ca starul formatiei Los Angeles Galaxy să-i dea niște sfaturi în materie de fotbal.

Copiii Victoriei și ai lui David Beckham- Brooklyn (12), Romeo (8), Cruz (6) și Harper (o săptămână)- vor avea ocazia să audă piesele preferate cântate live de Justin Bieber. El nu va veni cu mâna goală, ci o va aduce, mai mult ca sigur, și pe iubita lui.

Selena Gomez ar putea cânta și ea în cadrul concertului privat. Bieber a spus: „Poate că acum că au și o fetiță, Selena ar putea veni și ea, și ar putea să-I dedice o piesă lui Harper'.

„David mi-a spus că albumele mele sunt mereu ascultate în casa lor, iar David și Victoria sunt amândoi foarte de treabă, deci sunt foarte fericit să pot fi alături de ei', a povestit Justin Bieber.

Deși Victoria și David au declarat că familia lor este acum completă, Justin Bieber speră ca ei să mai aibă un copil în viitor.

„David și Victoria sunt niște părinți grozavi, care ar face orice pentru copiii lor. Oameni au crezut că nu vor mai încerca să aibă copii, acum că o au pe fetița Harper, dar eu nu sunt așa de sigur. Ei iubesc copiii foarte mult și îmi imaginez că vor mai avea unul', a spus Bieber- citat de revista Closure.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare