; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber a întrecut-o pe Lady Gaga

01 November 2011

Justin Bieber este prima persoană din lume care a atins pragul de două miliarde de vizionări pe site-ul Youtube, scrie femalefirst.co.uk. Numai în luna octombrie, el a adunat 95 de milioane de click-uri ale fanilor săi pe canalul oficial Vevo.

Starul de doar 17 ani a surclasat pragul atins de Lady Gaga în octombrie 2010, când controversata artistă ajunsese la un miliard de vizionări pe site-ul mai sus numit.

Canalul oficial de pe Youtube al lui Justin Bieber a fost creat în septembrie 2009 și le permite fanilor- cunoscuți sub denumirea de „Beliebers'- să asculte multe dintre piesele tânărului cântăreț. Dintre ele, și cea mai nouă piesă, de pe albumul de Crăciun „Under the Mistletoe'/„Sub vâsc', care a fost lansat astăzi, pe 1 noiembrie.

Tot Bieber se poate lăuda că are, de această dată pe Twitter, aproape 14 milioane de fani care vor să afle ce are el de împărtășit.

Recent, Justin Bieber a scris pe Twitter: „Îmi iubesc fanii și muzica. Vă mulțumesc că măă ajutați să împart visul cu voi toți. Sunt mândru de acest album. Sper să vă placă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare