; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber a fost şters de pe internet!

02 June 2010

În vreme ce americanii continuă să fie fermecaţi de puştiul de 16 ani din Canada, autorul unor hit-uri ca Baby', un programator încearcă să elimine epidemia de Bieber, relatează cotidianul britanic The Guardian.

O nouă aplicaţie numită Shaved Bieber' (aici cu sensul de şters', n.r.) le permite utilizatorilor să îndepărteze orice referinţă la feciorelnicul pop-star de pe internet, precum şi unele fotografii.

„Shaved Bieber' e opera new-yorkezului Greg Leuch. Plugin-ul de Firefox, disponibil şi ca aplicaţie Java, constă într-o „serie de unelte inovatoare care curăţă regiunile mai «joase» ale site-urilor', potrivit acestuia. Mai exact, aplicaţia şterge referinţele la junele prim, înnegrindu-i numele şi imaginile care îl conţin la descriere.

După cum era de aşteptat, fanii lui Bieber, care a fost propulsat în online de pagini ca YouTube şi Twitter, au început să îl ameninţe pe Leuch, iar acesta a făcut haz de reacţia ostilă, lansând un blog dedicat opiniilor acestor „Beliebers'. Bineînţeles, numele cântăreţului poate fi cenzurat şi acolo.

Citeşte şi

Puştoaicele îl adoră pe Justin Bieber

Justin Bieber se pricepe la… săruturi

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare