; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Justin Bieber

Justin Bieber a anunțat că a fost diagnosticat cu boala Lyme

09 January 2020

Justin Bieber a dezvăluit pe Instagram că suferă de o boală incurabilă. Aristul a fost diagnosticat cu boala Lyme, o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe. 

 

Artistul în vârstă de 25 de ani a scris un mesaj pe profilul său, anunțând că urmează să dea mai multe detalii în cadrul unei serii de clipuri video pe YouTube.

„În timp ce multe persoane spuneau că Justin Bieber arată oribil, ia droguri, etc., ei nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme și, totodată, am avut un caz grav de mononucleoză, pielea mea, funcțiile creierului, energia și întreaga sănătate fiind afectate', a spus acesta.

„Aceste lucruri vor fi explicate pe larg într-o serie pe care o voi încărca pe YouTube în curând. Poți afla despre toate lucrurile cu care m-am luptat și pe care le-am învins! Au fost niște ani grei, însă tratamentul potrivit care mă va ajuta să tratez cât mai bine această boala incurabilă și să revin, să fiu mai bun ca niciodată', a continuat Justin Bieber.

Anunțul său vine la scurt timp de la lansarea primului său single din ultimii patru ani, „Yummy'. Până acum artistul nu a făcut alte precizări despre boala sa sau despre viitoarele proiecte.

Ce alte vedete mai suferă de Lyme

Printre vedetele care suferă de Lyme sunt  Alex Baldwin, Yolanda Foster, Amy Tan, Ashley Olsen, Avril Lavigne, Ben Stiller, George W. Bush, Jammie Lynn, Rebecca Wells, Richard Gere. 

În primele 3 zile până la 30 de zile apare o iritaţie pe piele. Tratată în primele 48 de ore boala poate fi controlată, însă, aceasta poate da simptome precum greaţă, febră, dureri de cap, oboseală. Aceste simptome pot duce cu gândul la un altfel de diagnostic decât cel al bolii lyme. De multe ori, pacienţii care au o astfel de boală trebuie să ia antibiotice şi sunt ţintuiţi la pat din cauză că sunt slăbiţi. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare