; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teodora safta

„Jurnalul de științe” sărbătorește 2 ani de știri, reportaje și interviuri despre cele mai importante descoperiri

07 February 2019

Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 19.00 la Digi World, și sâmbătă, 9 februarie, de la 16.30 la Digi 24, Teodora Safta face retrospectiva miracolelor tehnologiei și științei care ne-au uimit în ultimii ani.

 Vezi galeria foto >

„Jurnalul de științe e răspunsul pe care Digi Documentare îl dă, săptămână de săptămână, oamenilor dinamici și curioși care simt nevoia să înțeleagă lumea în care trăiesc. De la prima ediție a Jurnalului de științe la Digi World și până astăzi, am dedicat peste 2.000 de ore de montaj pasionaților de genetică, fizică, inginerie, medicină sau robotică. Le mulțumim! Datorită lor, peste câteva zile, sărbătorim doi ani de existență într-un peisaj media care prețuiește prea mult jumătățile de adevăr. Le promitem că Jurnalul de științe va continua să le aducă informații  verificate de specialiști, în laborator', spune Bogdan Chirițoiu, manager Digi Documentare.

Jurnalul de științe aniversar ne arată ce s-a întâmplat cu prima ființă venită pe lume într-un uter artificial, în ce stadiu este primul vaccin antigripal universal, cum a performat Flippy, robotul angajat de un lanț de restaurante ca ajutor de bucătar și de ce mașinile zburătoare rămân deocamdată doar pe ecrane.

Jurnalul de științe, singura emisiune din media românească dedicată ultimelor știri din lumea știintifică, este difuzat în fiecare vineri de la ora 19.00 pe Digi World și de la ora 23.00 pe Digi Life. Sâmbăta de la ora 16:30, emisiunea este reluată și de Digi 24, într-un format extins care include imagini spectaculoase din documentare științifice realizate recent.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare