; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Prelipceanu

„Jurnalul de seară” de la Digi24 are ediţii speciale pe 1 şi 2 mai

01 May 2014

1 mai din zilele noastre este, în esenţă, minivacanţa din preajma Paştelui. Ne despart 25 de ani de vremurile în care 1 mai era o celebrare absolută a regimului comunist. Defilările, coregrafiile grandioase, sloganurile şi discursurile victorioase ascundeau drame şi o lume acum de neimaginat. Pe 1 mai 2014, ne întoarcem în acea lume de care ne-am despărţit un sfert de secol în urmă şi ne uităm cu atenţie la felul în care ne-am schimbat în tot acest timp.

Cosmin Prelipceanu

Joi, 1 mai 2014, Cosmin Prelipceanu prezintă o ediţie specială a “Jurnalului de Seară” despre 1989, anul care a schimbat lumea', o campanie Digi24 HD. Printre invitaţi, istoricul Norman Manea, regizorul Stere Gulea, scriitorii Dan Lungu şi Mariana Gorczyca.

Pe 2 mai, o nouă ediţie specială a Jurnalului de Seară: „România furată', la momentul unui bilanţ intermediar. Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi trag linie într-o încercare de a calcula cât mai exact cât de mare e paguba după afaceri şi privatizări controversate precum Siderca, Tractorul, Aro, Loteria Română, Uzinele Vulcan.

Campania Digi24_Romania Furata

Proiectele Digi24 HD 1989, anul care a schimbat lumea' şi „România furată' continuă pe parcursul întregului an 2014.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare