; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paula Seling & OVI_DSC05144

Eurovision 2014: Cum a arătat a doua repetiţie pe scena din Copenhaga

05 May 2014

Reprezentanţii României la Eurovision au susţinut sâmbăta seară cea de-a doua repetiţie pe scena de la B&W Hallerne, Copenhaga. Pe 8 mai, Paula Seling şi OVI cântă în semifinala 2.

[Not a valid template]
„Se vede clar că e mai bine, dar mai e de lucru până la ceea ce ne dorim. Este evidentă îmbunătăţirea faţă de prima repetiţie, dar spectacolul de pe scenă mai are puţin până la forma lui finală', a afirmat sâmbătă seară Liana Stanciu, şefa delegaţiei române la Eurovision 2014.

La rândul ei, Paula s-a arătat încrezătoare în profesionalismul organizatorilor: „Cea de-a doua repetiţie este confirmarea faptului că adevărul stă în detalii. Ne apropiem foarte mult de ceea ce ar trebui să fie show-ul nostru din Copenhaga şi trebuie să mulţumim echipei daneze pentru asta. Sunt fericită şi aştept să văd rezultatul final. Trebuie să fie miraculos!'.

Părerea îi este împărtăşită şi de partenerul ei de scenă; la conferinţa de presă care a urmat repetiţiei cu costume, OVI le-a dezvăluit jurnaliştilor că ceea ce au văzut pe scenă este o fază intermediară a show-ului şi că pe 8 mai se pot aştepta la surprize.

Ovi : „Nu pot alege între copiii mei, la fel este şi cu cele două cântece'

La conferinţa de presă care a urmat evenimentului, Paula şi Ovi au răspuns întrebărilor jurnaliştilor prezenţi. Întrebaţi care este favorita lor dintre melodia cu care concurează în acest an – Miracle – şi cea din 2010 – Playing With Fire, Ovi a răspuns direct: „Am doi băieţi. Nu pot alege între copiii mei, la fel este şi cu cele două cântece'.

Iar la întrebarea „Care este miracolul de până acum din viaţa ta?', Paula a admis că întâlnirea cu soţul ei este cel mai mare miracol al vieţii ei.

37 de ţări participă la competiţia din acest an, Paula Seling şi OVI urmând a urca pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi – dacă se califică – în finala din 10 mai.

Citeşte şi:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare