; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

Juriul şi prezentatorii “Românii au talent” îşi dezvăluie talentele ascunse

14 February 2014

În această seară, vineri, 14 februarie, La Pro TV începe un nou sezon (al patrulea, n.r.) “Românii au talent”. Juraţii Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, precum şi cei doi prezentatori, Bartoş şi Smiley, s-au pus pentru o clipă în pielea celor care au venit la preselecţii şi s-au gândit ce numere ar prezenta ei dacă s-ar afla pe scenă, în locul potenţialilor eroi.

[Not a valid template]

“În afară de muzică, aş veni cu un număr de dans, bineînţeles. Dar dacă aş exclude şi dansul, poate aş prezenta un monolog, un număr de actorie. Chiar mi-ar fi plăcut să fiu actriţă, dacă nu făceam muzică”, spune Andra, în timp ce Bartoş îşi dezvăluie talentul ascuns: “Din când în când mă joc cu cărbunele pe o planşă de desen”.

Dacă nu ar fi făcut o carieră în televiziune, Andi ar fi putut participa la “Românii au talent” în calitate de cântăreţ. “Cred că aveam undeva între doi şi trei ani, când am descoperit că pot să cânt. Am pus mâna pe un pian de jucărie şi am reprodus perfect, după ureche, linia melodică a unui cântec pe care tocmai îl auzisem”.

Prima pasiune a lui Mihai Petre nu a fost dansul. “Mie îmi plăceau artele marţiale mai mult decât dansul şi iniţial nu am vrut să merg la dans. Am chiar centura albastră la karate”, a dezvăluit juratul.

Singurul care nu şi-a descoperit încă alt talent în afară de cântat este Smiley. “În general nu îmi ascund talentele, aşa că publicul ştie care sunt acestea şi la ce mă pricep”.

Noutăţile sezonului patru

În noul sezon, concurenţii se vor mişca pe ritmuri de dans, vor cânta la linguri, îşi vor demonstra forţa colosală sau talentul de aruncători la ţintă, vor desena cu picioarele, vor mânui păpuşi sau vor încerca să ia ochii prin numere de magie.

Marele premiu de la “Românii au talent” este de 120.000 de euro. În acest sezon, cel mai original concurent va primi 10.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare