; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juratul Top Chef Nicolai Tand e îndrăgostit iremediabil… de bucătărie

24 October 2012

Au mai rămas doar 12 zile până la începutul show-ului „Top Chef'. Antena 1 va da startul, alături de juriul format din Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand, pe 5 noiembrie, celui mai tăios format de cooking de la noi.

Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-i impresioneze pe cei trei jurați. Pentru a reuși, Nicolai Tand le recomandă să fie creativi, să facă mâncare delicioasă și să utilizeze produse de sezon.

Nicolai este un maramureșan autentic care a învățat toate secretele bucătăriei franceze în cei 14 ani petrecuți în Franța. Cu o viață desprinsă din filmele de la Hollywood, Nicolai se declară îndrăgostit iremediabil de bucătărie.

„Sunt și voi fi întotdeauna îndrăgostit de bucătărie', a declarat Nicolai. „Să faci mâncare bună, să gătești  sănătos și cu pasiune nu este puțin lucru', a adăugat acesta.

Juratul Top Chef știe foarte bine ce înseamnă munca grea. Nicolai a început de jos, de la spălatul vaselor și după multă muncă a reușit să aibă propriul restaurant. Pasiunea lui pentru bucătărie l-a ajutat să ajungă unde este astăzi și același lucru își propune să facă și el pentru viitorul Top Chef al României.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare