; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolai Tand are o viaţă de familie plină

Juratul Top Chef Nicolai Tand are parte de o iubire ca-n filme

18 October 2013

Nicolai Tand si Monica BalajNicolai Tand, pe care-l veți vedea la Top Chef, de luni, 21 octombrie, la Antena 1, în calitate de jurat, are parte de o iubire ca-n filme.

Din dragoste pentru el, frumoasa lui soție, Monica Balaj, a renunțat la Paris și la cariera de model internațional ca să-l urmeze în țară.

Am fost plecați în Franța mulți ani, și eu, și Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile… Amândoi suntem din Maramureș. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franțuzoaică. Ne-am întors în România, dar și acum ne lipsește Franța. Pentru că noi am fost dintre românii care s-au dus să se integreze în Franța. Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani și să ne întoarcă acasă. Și ne-am integrat foarte bine. Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deși nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunțat chiar la tot acolo pentru mine. Asta se întâmplă doar în filme. Mi se pare fantastic', spune Nicolai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare