; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul X Factor

În juriul “X Factor” au rămas doar doi membri

03 November 2013

juriul X FactorÎn audiţiile X Factor' – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania – de azi, ce vor putea fi urmărite începând cu ora 20:30, la Antena 1, juriul a rămas format din doi membri, dar doar pentru un moment, deoarece Cheloo a fost nevoit să meargă de urgenţă la spital din cauza unei accidentări grave.

Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii show-ului, l-a provocat pe concurentul de pe scenă, venit la audiţii să impresioneze cu o piesă de-a lui Bittman, să facă stage diving, un salt în mulţime practicat des de vedetele rock.

Luat de val, Cheloo s-a oferit să-i arate concurentului cum se face, moment în care, în urma căzăturii, şi-a dizlocat umărul, provocându-i dureri groaznice. În momentul accidentării, colegii rapperului s-au speriat, mai ales când au realizat că nu este vorba de nicio glumă. În lipsa lui Cheloo, Delia a mărturisit că regretă incidentul colegului său, dar cu toate astea, show-ul a fost nevoit să continue.

Telespectatorii care vor urmări „X Factor' duminica aceasta, vor putea fi martorii întregului moment al accidentării lui Cheloo în urma căreia a fost nevoit să stea cu mâna imobilizată timp de 3 săptămâni.

Juriul de la X Factor'  este hotărât să găsească formula perfecta deţinătoare de factorul X'. Dovadă este faptul că în ediţia din aceastã searã, Delia, Cheloo şi Dan Bittman i-au dat unui concurent trei voturi negative, sfătuindu-l să vină în următoare zi de audiţii acompaniat de o voce feminină.

După melodia celor de la Black Eyed Peas pe care concurentul a interpretat-o, cei trei juraţi l-au sfătuit să facă unele schimbări de look şi să revină a doua zi de audiţii însoţit de o voce feminină: Mâine te tunzi şi vii cu o fată. Ce zici, vrei să te întorci mâine însoţit de o voce feminină? Ai voie să te înscrii ca parte a unui grup, regulamentul prevede acest lucru', a punctat Delia.

Concurentul a acceptat propunerea juriului fără să stea pe gânduri, urmând ca a doua zi să se reîntoarcă în concurs cu o prietenă a lui. Dacă cei doi îi vor impresiona pe cei trei membri ai juriului, telespectatorii vor afla urmãrind X Factor' în aceastã sear㸠de la ora 20:30, la Antena 1.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare