; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top Chef mută competiţia pe plaja din Mamaia

19 November 2012

Cel de-al treilea episod Top Chef îi aduce pe cei 19 bucătari profesionişti rămaşi în luptă în faţa unor probe neaşteptate, într-o bucătărie neconvenţională. Pe plaja din Mamaia, bucătarii lasă orgoliul deoparte şi se întorc la curăţatul fructelor de mare.

Într-o locaţie extraordinară – bucătarii trebuie să înfrunte frigul şi vântul puternic chiar la malul mării, juriul Top Chef îi supune pe concurenţi la o „lovitură de cuţit', acesta fiind chiar numele primei probe a ediţiei. Au 15 minute la dispoziţie pentru a curăţa trei tipuri de fructe de mare.

Dragoş Bercea a remarcat condiţiile chiar de la coborârea din autocarul Top Chef: „Bucătărie pe nisip, suntem ca la armată aici!' Dacă cei mai mulţi dintre ei asociau locaţia cu petrecerile, iată că există printre ei şi bucătari familiarizaţi cu marea. Răzvan Alexandru şi-a petrecut şase ani din viaţă într-un restaurant aflat vis-a-vis de mare.

Mihai Neacşu a văzut proba ca pe o posibilitate de a-şi repara greşeala din primul episod în faţa lui Chef Joseph Hadad, aşa că şi-a ales din nou o langustină. Ceilalţi bucătari au preferat să aleagă cele mai simple produse, spre îngrijorarea juraţilor: „Asta demonstrează lipsă de inspiraţie. În proporţie de 80%, toţi au ales aceleaşi ingrediente.'

Cea de-a doua probă va aduce în faţa telespectatorilor o altă latură a lui Joseph Hadad, nevăzută până acum în show. Impresionat foarte tare de preparatul atent pregătit de Giovanni Pisseli, Chef Joseph Hadad îl îmbrăţisează cu căldură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare