; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef

Juraţii nu au făcut eliminări aseară la “MasterChef”

01 May 2013

Seara de marţi a adus la Pro TV multă adrenalină pentru concurenţii MasterChef': ei au primit misiunea de a găti la botezul fetiţei lui Mihai Petre.

Juraţii nici nu au făcut eliminări aseară, astfel că cele două echipe – cea roşie condusă de Mihai şi cea albastră condusă de Traian – şi-au dat silinţa pentru ca meniul de la botez să se ridice la nivelul aşteptărilor celor trei chefi.

Seara s-a deschis însă cu o probă neaşteptată pentru concurenţi. Cutia misterelor a fost insoţită încă o dată de exclamaţii de uimire: fiecare concurent a găsit sub cutie câte o legumă, diferită de la unul la altul, şi a primit misiunea de a o ridica la rang de vedetă în două preparate vegetariene.

Cutia misterelor e întotdeauna grea, pentru că nu ştim ce se ascunde sub ea. Vânăta are gust şi poţi face multe cu ea', a spus Bogdan răsuflând usurat.

Ma aşteptam la orice, la un şarpe, un ţipar, orice. Dar o legumă…', a mărturisit Ionuţ.

Doamne, câte lucruri se pot face, dar am o ceaţă enormă pe creier. Şi copiilor mei le fac mâncare vegetariană, mai ales că nu sunt amatori de carne', a fost şi Aida de părere, neştiind cu ce să înceapă.

După ce au gustat din cele mai reuşite farfurii, juraţii au decis: câştigătorul acestei probe a fost Mihai. El a pregătit pacheţele asiatice cu legume.

A câştigat avantajul care înseamnă imposibilitatea eliminării în următoarea probă. Chiar a fost o surpriză plăcută azi', a spus Sorin Bontea.

Gustos, inovator, curat', l-a lăudat Florin Dumitrescu.

Nimeni nu a fost eliminat!

Juraţii nu au făcut marţi seară nicio eliminare, spre uşurarea concurenţilor, tocmai pentru că următoarea probă din concurs a fost poate cea mai solicitantă de până acum: concurenţii au fost anunţaţi că botezul fiicei lui Mihai Petre este pe mâna lor. Celor rămaşi în competiţia de la Pro TV le-a revenit sarcina de a găti pentru vedete precum Andra, Pavel Bartoş şi familia, Nea Mărin, Dana Rogoz, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Laura Cosoi, Ştefan Bănică, Nicoleta Luciu sau Edi Stancu.

Toti oaspeţii de la botez au fost poftiţi să voteze echipa ale cărei preparate i-au cucerit. Aşa se face că în ediţia MasterChef' de luni, 6 mai, de la 20.30, telespectatorii vor putea vedea cea de-a doua parte a petrecerii de botez şi vor descoperi şi ce echipă a fost declarată câştigătoare în urma voturilor date de vedete. Săptămâna viitoare, MasterChef' este în porţie dublă la Pro TV, luni şi marti (6 şi 7 mai) de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare