; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurații MasterChef le dau o lecție de stil concurenților

22 May 2012

În ediția de marți, 22 mai, a concursului „MasterChef', de la Pro TV, concurenții vor avea parte de o demonstrație de măiestrie și profesionalism din partea juraților. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor găti la carte, iar concurenții vor fi puși să le imite felurile de mâncare.

Demonstrația celor trei jurați va trebui repetată de concurenți. Ei vor urmări cu atenție și vor încerca să rețină toate detaliile de pe masa de lucru a specialiștilor, pentru a „fura' cât mai mult din trucurile loc.

Aceasta nu va fi însă prima probă a concursului. La începutul show-ului culinar, concurenților li se vor testa abilitățile în bucătărie. Ei vor găti un homar, acesta fiind elementul surpriză din Cutia Misterelor.Fiecare concurent se va lupta să gătească un preparat de excepţie, însă provocarea va fi foarte mare, pentru că unii dintre ei nu au mai gătit niciodată homar.

Câştigătorul acestei probe, ales din rândul primelor trei cele mai bine farfurii, va primi nu doar laudele juraţilor, ci şi posibilitatea de a alege tema următoarei probe, cea în care juraţii vor găti.

Astfel, la următoarea probă, se va testa inventivitatea concurenţilor în a găti şi a da o notă personală preparatelor alese de concurentul care deţine avantajul. La finalul serii, veți afla şi cine va pleca din competiţia „MasterChef'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare