; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K1487

Juraţii “MasterChef” împart ultimele şorţuri şi dau startul primei probe eliminatorii

08 April 2014

În cea de-a patra ediţie MasterChef' din acest sezon, juraţii împart ultimele şorţuri în faza preselecţiilor şi trec la prima probă eliminatorie din acest sezon.

[Not a valid template]

După trei ediții în care au fost ba impresionați și cuceriți de preparate inedite și atent gătite, ba enervați la culme de farfurii care nu au ce căuta în concurs, chefii pun la bătaie ultimele șorțuri din concurs, astfel că, la finalul preselecțiilor, 76 de concurenți norocoși vor păși către prima probă eliminatorie din concurs.

Dacă în anii trecuți au avut de tăiat ceapă sau de curățat peşte, în acest sezon cei trei jurați le-au pregătit concurenților o surpriză care le va pune la grea încercare răbdarea, dar și rapiditatea.

În ediția de săptămâna aceasta, jurații vor fi la fel de nemiloși, însă vor avea parte și de surprize frumoase din partea unor concurenți al căror talent va fi răsplătit. Așa se face că chef Florin Dumitrescu va fi de-a dreptul generos când va împărți felicitări și aprecieri, în vreme ce chef Bontea va lăsa deoparte privirea dură, cucerit de anumite idei culinare ale concurenților. Iar pentru chef Scărlătescu, ediția va aduce o întâlnire de pomină cu un plating de clătite. Cunoscut pentru faptul că nu apreciază clătitele, acesta va avea o reacție cu totul și cu totul surprinzătoare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare