; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juraţii MasterChef împart diseară ultimele şorţuri

26 March 2013

UPDATE: Azi, Masterchef va începe la 20:15 în loc de 20:30.

Au mai rămas puţine şorţuri de împărţit, iar Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt din ce în ce mai greu de înduplecat. Diseară, preselecţiile se încheie, iar ultimii norocoşi vor obţine şorţul şi vor intra în etapa următoare a competiţiei culinare de la Pro TV.

Dacă în prima parte a ediţiei de diseară veţi vedea cine obţine ultimele şorţuri “MasterChef”, în cea de-a doua parte lupta se încinge şi mai mult, iar competiţia devine şi mai grea.

Care să fie ingredientul surpriză?

Toţi concurenţii care au obţinut un şorţ de la juraţii show-ului intră în prima probă eliminatorie. Obişnuiţi de anul trecut cu banala ceapă, care a dat mari bătăi de cap celor ajunşi în această etapă, concurenţii din acest sezon vor avea parte de o surpriză: cei trei juraţi vor schimba ingredientul vedetă.

Proba îi va lăsa pe mulţi dintre concurenţi cu gura căscată, le va pune la grea încercare execuţia, precizia şi acurateţea, dar va aduce şi mici accidentări.

Din 48… rămân 24!

Seara va continua cu a doua probă eliminatorie, ultimul obstacol în calea mult visatei bucătării “MasterChef”. Cei 48 de concurenţi care reuşesc să treacă primul test vor avea parte de altă probă neaşteptată: ei vor fi puşi în faţa unui alt ingredient surpriză, care va trebui să fie vedeta farfuriilor lor.

Juraţii vor puncta inventivitatea, originalitatea şi calitatea, astfel că, la sfârşitul acestei probe, îi vor alege pe cei 24 de concurenţi care au onoarea să intre în bucătăria MasterChef', dar şi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Citeşte şi:

Cum şi-a cucerit Sorin Bontea (MasterChef) soţia

Chef Scărlătescu ţine dietă, dar are şi obsesii culinare

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare