Homepage  / Televiziune

Jurații de la MasteChef au oferit 8 șorțuri, pe 30 septembrie 2024. Cine sunt concurenții norocoși

Jurații de la MasteChef au oferit 8 șorțuri, pe 30 septembrie 2024. Cine sunt concurenții norocoși
10

de Roxana Mirea,

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit 8 șorțuri în ediția de luni, 30 octombrie 2024, a emisiunii „MasterChef România”. Marți, noi concurenți vor aduce un strop de magie prin preparatele lor și vor încerca să-i convingă pe cei trei chefi că locul lor este în bucătărie.

Jurații MasterChef 2024 au oferit alte 8 șorțuri

România a prins gustul competiției culinare și trăiește, în fiecare luni și marți, de la ora 20:30, emoțiile jurizării concurenților MasterChef din sezonul 9. Aseară, cei trei chefi au oferit 8 șorțuri celor care au demonstrat nu doar pasiune pentru gătit, ci și entuziasm și determinare pentru a câștiga marele premiu: titlul MasterChef România 2024 și cecul de 75.000 de euro. Acești concurenți norocoși sunt Roxana Cionca, Victor Martolea, Mihai Frățilă, Mariana Constantin, Laurențiu Paicu, Eti Mandik Stoica, Eduard Mezinka și Ciprian Antone.

Roxana Cionca – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au fost surprinși luni seară de prezența unui arhitect care și-a desenat și realizat propria farfurie pentru a-și prezenta preparatul în emisiune. „Am creat o farfurie specială pentru MasterChef – conceptul a fost o bucată de material textil care cade peste un bol inexistent, păstrând forma unei fantome”, a explicat Laurențiu Paicu. Preparatul prezentat chefilor i-a adus trei voturi de „Da!”, șorțul mult dorit și accesul în etapa de bootcamp. Pasiunea concurentului pentru fashion, accesorii și design vestimentar s-a reflectat în felul în care s-a prezentat în fața chefilor, iar după decizie, Chef Cătălin Scărlătescu i-a spus: „Vei primi un șorț, iar când te vei întoarce la bootcamp, vreau să-l accesorizezi!”. 

Astăzi, de la ora 20:30, noi concurenți vor aduce un strop de magie prin preparatele lor și vor încerca, prin gust și pasiune, să-i convingă pe cei trei chefi că locul lor este în bucătărie. Cine va pleca acasă cu șorțul MasterChef, vom afla în această seară.  

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton