Homepage  / Televiziune

Jurații luptă legați la ochi pentru amuletă, la Chefi la cuțite 2024. Ce concurenți vor impresiona prin poveștile de viață incredibile

Jurații luptă legați la ochi pentru amuletă, la Chefi la cuțite 2024. Ce concurenți vor impresiona prin poveștile de viață incredibile
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” este difuzată marți, 26 noiembrie 2024, la Antena 1. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și pe Ștefan Popescu vor lupta în jocul pentru amuletă în timp ce sunt legați la ochi.  

Jurații, legați la ochi la jocul pentru amuletă, la Chefi la cuțite – 26 noiembrie 2024 

Ieri seară, la Chefi la cuțite, o amuletă foarte prețioasă, cu o provocare extrem de dificilă, a fost câștigată de Chef Orlando Zaharia. Jurații au avut de respectat o listă lungă de interdicții culinare pentru a putea găti conform regimului special urmat de invitatul la degustare, Cătălin Botezatu. O nouă amuletă menține presiunea crescută la bancurile de lucru ale Chefilor, care vor fi legați la ochi pentru provocarea acestei seri – în vreme ce arena audițiilor aduce o mulțime de povești interesante.  

La 21 de ani, Filip Dincă este pasionat de gastronomie și trăiește la intensitate maximă emoțiile din platoul Chefi la cuțite. A început să gătească de la 9 ani, iar azi spune că vrea să-și dedice întreaga viață meseriei de bucătar. „Vreau să devin unul dintre cei mai buni bucătari. Iar în seara aceasta, le voi găti juraților un preparat de care probabil nu a mai auzit niciunul dintre Chefi”, a declarat Filip, care vine dintr-o familie cu zece frați din Târgoviște.  

Amuleta de diseara_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Chefi la cuțite, ediția din 26 noiembrie 2024 

Tot diseară, în platoul show-ului culinar vor păși competitori de peste hotare, unii dintre ei cu experiență remarcabilă, acumulată alături de Chefi celebri cu stele Michelin – dar și concurenți care și-au dezvoltat singuri priceperea în bucătărie. Iulia Magda Pătrașcu este unul dintre concurenții ambițioși, cu spirit autodidact.  

„Pasiunea mea, de fapt, este presiunea. Îmi place să lucrez sub presiune și la viteză”, spune Iulia, care se declară pregătită să facă față stresului și adrenalinei din competiția Chefi la cuțite.  

„Sunt aproape cofetar, pentru că, de zece ani, de când fac cofetărie, nu am urmat o școală care să mă specializeze în acest domeniu. Dar am o viziune foarte personală în această privință. Am o cofetărie în Drobeta Turnu Severin în care nu există amandine sau savarine. Nu fac amandine, nu le înțeleg. Toată lumea le face, prefer să surprind oamenii cu altceva”, declară Iulia, care crede cu tărie că perseverența, creativitatea și curajul sunt ingredientele succesului. Respectând acest principiu, Iulia și-a propus să-i impresioneze pe jurați cu un desert ingenios.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton