; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_050215_HK 2_0060

Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu aleg primul finalist de la “Iadul bucătarilor”

27 April 2015

Ediția de astăzi, 27 aprilie, aduce la Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' foarte multă emoție. Asta pentru că, în premieră, cei trei jurați îl vor alege în urma unor probe grele pe primul finalist al acestui sezon.

Rămași în patru, Mălina, Michael, Ciprian și Maria se vor lupta pentru a obține un loc în finală. O probă de preparat semnătură, la care concurenții trebuie să dea tot ce au mai bun și să arate că își merită locul în show, va avea un singur câștigător care va merge direct în finala pe care Antena 1 o va difuza pe 4 mai. Despre cine este vorba, veți afla astăzi, de la 20.30.

[Not a valid template]

Tot atunci ultimul service coordonat de chefi îl aduce pe Cătălin Scărlătescu la cârma bucătăriei Hells Kitchen'. Acesta îi va anunța pe ultimii patru rămași în cursă că vor lucra cu două echipe formate din bucătari profesioniști din diverse restaurante din Capitală, pe care trebuie să îi coordoneze și să le dea indicații astfel încât service-ul să iasă ca la carte.

'Am șansa să am ultimul service din concurs. Dar în momentul ăsta, nu văd încă locul întâi. Am încercat să ne dăm seama la această probă care dintre cei patru are ochi și vână de lider', mărturisește chef Scărlătescu.

În urma service-ului, un concurent va pleca acasă, iar cei trei rămași cu tunicile pe ei primesc sarcina să gătească un preparat semnătură, un preparat care să reprezinte chintesența a ceea ce simt ei că este bucătăria. Proba va da șansa unuia singur să se salveze și să ajungă direct în finală. După atâtea ediții, fiecare trebuie să facă în așa fel încât să îi surprindă cu ceva pe cei trei jurați. Mai mult decât atât, la această jurizare vor lua parte mulți chefi de renume din București, astfel că presiunea este cu atât mai mare pentru ultimii trei concurenți: Henrik Sebok, un chef cu o experiență de peste 30 de ani, Nicolai Tand, Anne Ampawan, bucatar chef și proprietar al celui mai cunoscut restaurant thailandez din București, Samuel Le Torrielec, chef cu experiență de 20 de ani la Paris în restaurante cu 2 și 3 stele Michelin, chef Leon Segal, chef Nico Lontras, chef Iosif Ștefănescu, Daniel Stoenescu, Bogdan Piele, Gabriel Toader, Doru Pastramă, Orlando Zaharia, bucătar de Aur al Bucureștilor în 2010 și căpitan al echipei naționale de bucătari la Olimpiada din Luxemburg, dar și generația tânără de bucătari reprezentată de Sidia Sissoko, Alexandru DArtagnan Petricean și Mimi Nicolae, sous chefi în primul sezon Hells Kitchen', Mihai Toader, unul dintre cei 10 chefi finaliști la Young Chef Cup – Europa de Est, Bogdan Dexter Alexandrescu, toți acești chefi se vor afla luni în platoul show-ului de la Antena 1 pentru o jurizare de zile mari.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare