Homepage  / Televiziune

Jurații, extrem de dezamăgiți de concurenții lor, la Chefi la cuțite 2024. Gestul lui Ștefan Popescu i-a uimit pe toți. „Îmi vine să explodez”

Jurații, extrem de dezamăgiți de concurenții lor, la Chefi la cuțite 2024. Gestul lui Ștefan Popescu i-a uimit pe toți. „Îmi vine să explodez”
18

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată miercuri, 1 mai 2024, la Antena 1. Chefii au fost extrem de dezamăgiți de concurenții lor și au făcut declarații dure după duelul în care s-au confruntat echipa lui Richard Abou Zaki și a lui Orlando Zaharia. La final, după ce s-a anunțat cine este concurentul eliminat, Ștefan Popescu a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni.  

Jurații, extrem de dezamăgiți la Chefi la cuțite – 1 mai 2024 

În ediția de aseară a emisiunii Chefi la cuțite, victoria i-a aparținut lui Alexandru Sautner. Este prima dată când echipa galbenă nu intră la duel. În schimb, lovitura a fost extrem de dură pentru Orlando Zaharia, având în vedere că echipa lui nu a primit nicio farfurie din partea degustătorilor.  

Echipa galbena a castigat aseara_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Concurenții intrați la duel au avut de gătit cu carne și mulți au crezut că îi vor impresiona pe chefi. Totuși, cei patru jurați au fost extraordinar de dezamăgiți și au spus că nu au degustat niciodată farfurii atât de slabe.  

Sunt chiar dezamăgit. Azi am degustat niște farfurii fără sens, fără o idee, fără o calitate. Aveați carne la dispoziție. Mie mi-ați rupt chiar inima. Mă simt jignit, mă simt prost”, le-a spus Chef Richard concurenților.

Nu-mi vine să cred. Suntem deja după jumătatea concursului, în loc să creșteți, simt că vă duceți în jos. Ați avut astăzi proteina și voi ați venit cu astea? Nu e posibil”, a spus Chef Ștefan.  

Îmi doresc să spun foarte multe, dar îmi vine să explodez și mi-e teamă să nu folosesc cuvinte atât de dureroase încât să îi demoralizez”, a spus și Chef Orlando.  

„Eu am observat la voi o anumită relaxare, în ultimul timp și din partea unora din echipele pe care le am în față, chiar am observat o anumită aroganță. Din păcate, peste jumătate din voi ar merita să plece acasă. Au fost niște farfurii dezastroase, rușinoase. Cine nu pleacă acasă, nu vreau să fie mândru”, le-a spus și Chef Sautner cocnurenților.  

Ștefan Popescu a salvat cocurentul eliminat 

Apoi, Irina Fodor a împărțit notele. Ultimii rămași în fața chefilor au fost Daniel Ilie (Varză) și Andrea Recaldin.   

Am crezut în tine! Sunt foarte trist pentru că am crezut în tine”, i-a spus chef Richard Abou Zaki, lui Andrea, potrivit a1.ro.

Andrea Recaldin și-a asumat greșeala pentru preparatul său care nu era gătit complet. Tânărul a plecat capul, menționând că nu se simte mândru de el și elementul din farfurie nu-l reprezintă deloc. Pe de altă parte, Orlando i-a spus lui Varză că avea potențial. 

Chefi la cutite – 1 mai 2024 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Eu și noi am avut nevoie de tine în echipă pentru că dai gust. Am încercat să-ți zic că este păcat de tine și de gustul pe care îl dai tu! Gândește-te că tu ai avut note mai bune la individuale decât cuțitul de aur. Tu îți imaginezi ce ai putut să faci?”, i-a spus chef Orlando Zaharia lui Varză. 

În cele din urmă, Irina Fodor a dat vestea că Daniel Ilie (Varză) este cel care a obținut cel mai mic punctaj la duel și trebuie să plece acasă. 

Apoi, chef Ștefan Popescu a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni. Acesta și-a folosit ultima amuletă pentru a-l salva pe Varză.  

„După cum știți mai am o singură amuletă în acest concurs. O amuletă puternică pe care și-o doresc toți, dar pe care am câștigat eu și am ales să o folosesc acum din mai multe motive. În primul rând, nu se poate fără Varză. Ne ridică mult prea tare energia în fiecare zi. Și mai cred că amuleta asta trebuia folosită acum pentru că vreau să fiu fairplay față de colegii mei. Orlando rămânea în patru! El este plăcerea mea vinovată!” a declarat Ștefan Popescu.  

„M-au trecut niște emoții pe care nu le-am avut niciodată. M-a făcut pe mine să-mi dau seama că mai există cineva în interiorul ăsta. Duritatea asta pe care am construit-o în 56 de ani mai are acolo o latură…” a spus Varză, printre lacrimi.  

Nu mă așteptam la Ștefan să folosească amuleta pe Varză. Respect pentru Ștefan și pentru faptul că a mers pe feeling și nu a salvat un concurent într-un moment critic. Mă gândesc că peste două-trei etape ar fi fost în defavoarea celorlalți. Mă bucur că a folosit-o astăzi”, a spus Orlando Zaharia.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton