; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juraţii de la “Românii au talent” s-au lăsat vrăjiţi

26 March 2012

În ediția din 23 martie a emisiunii „Românii au talent', pe scenă au urcat tineri care se pricep la dans, comedie şi magie. În ediţia viitoare, difuzată pe 30 martie, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre iau deciziile finale, aşa că telespectatorii vor afla atunci cine sunt concurenţii care se vor lupta în cele 5 semifinale live ale show-ului.

Pe 23 martie, dansul prezentat de Lupu Adriana şi Boghian George a fost unul dintre cele mai frumoase momente de la Iaşi. Legătura pe care au avut-o pe scenă, încrederea şi felul în care şi-au prezentat dansul au fost motivele care i-au determinat pe cei trei juraţi să ofere trei de Da'. Momentul celor doi tineri a fost cu atat mai impresionant cu cât nu au avut parte de susţinerea unui profesor, ci au învăţat totul singuri, repetând în ultima vreme într-o fostă cantină.

Surpriza de la Timişoara a fost revenirea pe scenă a doi membri ai trupei DFC, cei care alături de Robo, au fost prezenţi şi în prima ediţie a show-ului. De data aceasta, Paco şi Soni au venit într-o nouă formulă, alături de doi puşti.

Şi în această ediţie juriul a fost vrăjit! Robert Tudor şi Mogdan Muntean alături de asistenta lor au reusit să creeze un moment plin de tensiune şi mister, ceea ce le-a asigurat drumul în etapa următoare.

3-mare

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare