; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Jurassic Park” și „Hunger Games” anunță „The Jurassic Games”!

„Jurassic Park” și „Hunger Games” anunță „The Jurassic Games”!

10 April 2017

Lungmetrajul, prezentat ca thriller SF, va fi o combinație de „Jurassic Park' și „Hunger Games' („Jocurile foamei'). Premiera e programată pentru 2018.

Regizorul Ryan Bellgardt (care semnează și scenariul, alături de Galen Christy, și care a mai făcut trei filme până acum: „Gremlin', „Army of Frankensteins' și „Two Movie Guys‘ Intergalactic Holiday Showdown') s-a apucat deja de lucru, anunță Coming Soon.

Filmările pentru „The Jurassic Games' au început în Oklahoma. Acțiunea acestei combinații de „Jurassic Park' și „Hunger Games' este plasată într-un viitor apropiat, în care prizonierii se înfruntă într-un turneu de realitate virtuală în care trebuie să supraviețuiască în fața celor mai mari și mai fioroși dinozauri. Singura problemă: dacă mor în joc, mor și în realitate.

Dar câștigătorul turneului jurassic își câștigă libertatea. Eroul filmului, Anthony Tucker, va fi interpretat de Adam Hampton. Acuzat de moartea soției sale, jocul este singura șansă pentru Tucker de a-și revedea fiul. Alte nume din distribuție:

  • Ryan Merriman („Final Destination 3'),
  • Perrey Reeves („Anturaj', „Anatomia lui Grey').

Nu fiți răutăcioși! Dacă „Jurassic Park' și „Hunger Games' au avut încasări mari la box office, de ce „copilul' lor nu ar face?

Citește și:

S-a aflat scenariul filmului „Jurassic World 2' (2018)

Bryce Dallas Howard se pregătește pentru filmările la „Jurassic World 2'

Filmările pentru „Jurassic World 2' vor începe în martie 2017

„Jurassic World', filmul cu cele mai mari încasări din 2015

Sunteți gata pentru o nouă trilogie? Se pregătește „Jurassic World'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare