; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

148300146_688238228537841_8048014349705489296_n

Juno, Nuni din serialul „Profu”, dezvăluie ce coleg admiră din distribuția serialului de la Pro TV

27 March 2021

Pe Juno îl vedem în fiecare joi, de la 21:30, în serialul Profu`, de la PRO TV. Prima experiență a artistului cu actoria a fost în sezonul 1 și, de atunci, a început să îndrăgească această meserie.

 Așa cum a spus de mai multe ori, îl admiră foarte mult pe Andi Vasluianu – cel care i-a fost alături la filmări și a fost un adevărat profesor pentru el, nu doar în serial. Personajul lui va crește puternic sezonul acesta, iar Juno va trebui să joace niște secvențe cu o încărcătură emoțională mare.

 Vezi galeria foto >

Când se gândește la anii lui de liceu, Juno se descrie ca un elev cu potențial foarte bun, dar care nu se concentra neapărat, iar mesajul lui pentru adulții care nu-i înțeleg pe liceenii din ziua de azi este:

„Adulții ar trebui să înțeleagă că puștii vin cu niște aptitudini imense în zilele astea. Se nasc copii foarte înzestrați și ar trebui să fie atenți la ce își doresc, ce le place și unde îi trage inima și să le înflorească părțile alea. Noua generație are o altă energie și un nivel de înțelegere mult mai dezvoltat decât înainte. Ar trebui să fim atenți să nu le secăm pompele astea cu lucruri în plus de care nu au nevoie sau să-i facem să facă în viața ce nu am reușit noi să facem. Mulți adulți fac asta cu copiii lor.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare