; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julio Iglesias mai are încă un fiu. „Băiatul” are deja 40 de ani

Julio Iglesias mai are încă un fiu. „Băiatul” are deja 40 de ani

07 July 2017

Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias mai are un fiu, pe nume Javier, potrivit publicației El Pais.

Surse apropiate firmei de avocatură au confirmat pentru agenţia de presă Efe că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

María Edite Santos, mama lui Javier, suține că a avut o relație pasageră cu interpretul Julio Iglesias pe vremea când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler. În urma relației, aceasta a rămas însărcinată și, după mai mulți ani, Javier a dorit să fie recunoscut de cântăreț.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului de stabilire a paternității.

Javier a fost conceput pe 19 iulie 1975 în Sant Feliú de Guíxols (Girona) şi s-a născut în aprilie, anul următor, potrivit declaraţiei portughezei María Edite Santos (mama lui Javier) din 1992, atunci când a vorbit pentru prima dată despre acest lucru.

Odată cu apariţia acestui fiu secret, Julio Iglesias îşi măreşte familia, având 9 copii. Cu Isabel Preysler are trei copii Chabeli, Julio José şi Enrique, iar cu actuala lui soţie, Miranda Rijnsburger, are cinci: Miguel Alejandro, Rodrigo, Victoria, Cristina şi Guillermo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare