; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julio Iglesias Jr., după „Un Show Păcătos”, merge la „Acces Direct”

05 September 2012

Miercuri, de la 22.30, Un Show Păcătos' îl are ca invitat pe Julio Iglesias Jr., aflat într-o vizită specială în România. Artistul a acceptat invitaţia Antena 1 de a participa la Te cunosc de undeva!'.

Model, vedetă de televiziune, interpret de succes, Julio Iglesias Jr. pune pe jar inimile domnişoarelor, iar astăzi latin lover-ul va face dezvăluiri nu numai despre profesia sa, ci şi despre viaţa personală.

Dacă miercuri e invitatul lui Dan Capatos, joi, 6 septembrie, de la ora 17.00, Julio Iglesias va veni la întâlnirea cu Simona Gherghe şi telespectatorii Acces Direct'.

Julio Iglesias Jr. a participat la Tu cara me suena'

La Un Show Păcătos', Julio Iglesias Jr. va vorbi despre prezenţa într-o gală cu totul specială la Te cunosc de undeva!' România, Julio fiind, de altfel, unul dintre artiştii internaţionali care au acceptat provocarea transformărilor în ediţia spaniolă a emisiunii.

În primul sezon din Spania al emisiunii Tu cara me suena' (Te cunosc de undeva!), Julio Iglesias Jr. a fost concurent, trecând prin zece transformări spectaculoase de la Bono la Amy Winehouse, până la Bob Marley, Julio Iglesias Sr., solistul de la Red Hot Chili Peppers sau Jon Bon Jovi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare