Homepage  / Vedete străine

Julio Iglesias a fost reținut în aeroportul din Republica Dominicană. Ce au descoperit polițiștii în valiza artistului

Julio Iglesias a fost reținut în aeroportul din Republica Dominicană. Ce au descoperit polițiștii în valiza artistului
9

de Cristina Țapu,

Julio Iglesias, în vârstă de 80 de ani, se află în centrul unui scandal mediatic după ce a fost reținut într-un aeroport din Republica Dominicană. Iată ce au descoperit polițiștii în valiza celebrului artist!

Julio Iglesias a fost implicat într-un amplu scandal după ce a fost reținut pentru mai multe ore pe un aeroport din Republica Dominicană. La sosirea pe aeroportul din Punta Cana, autoritățile i-au confiscat imediat bagajele, iar celebrul cântăreț spaniol în vârstă de 80 de ani a fost reținut.

Conform programului de televiziune Fiesta, valiza lui Iglesias conținea aproximativ 42 de kilograme de produse alimentare, inclusiv fructe, legume și leguminoase.

Julio Iglesias en concert à MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Printre alimentele descoperite în bagaj se numărau rucola, căpșune, ciuperci, roșii, spanac și zmeură, iar acestea au fost supuse verificărilor de securitate la aeroport. Situația a fost ulterior abordată ca o simplă eroare de comunicare.

Cei care îl cunosc îndeaproape afirmă că acesta recurge la astfel de practici de fiecare dată când se întoarce în Republica Dominicană de la Madrid. Valiza sa este adesea umplută cu diverse produse alimentare provenite din regiunile spaniole, iar printre preferințele sale se numără vinul și șunca de casă.

După o intervenție rapidă a Ministrului Culturii din Republica Dominicană, Julio Iglesias a primit înapoi cele peste 40 de kilograme de alimente din bagajele sale, inclusiv carne, fructe și legume și și-a putut continua liniștit călătoria.

Julia Iglesias și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urma unui accident

Julio Iglesias a început să-și contureze pasiunea pentru muzică încă din adolescență, având inițial aspirații sportive. Însă, un tragic accident de mașină l-a împins către cariera muzicală. În timpul convalescenței, a primit o chitară și a început să compună și să cânte. Aceasta a fost începutul unei transformări care avea să marcheze industria muzicală.

Cariera sa a prins avânt în anii ’70, atunci când a câștigat Festivalul Eurovision în 1968 cu melodia „La La La”. Urmează apoi o serie de succese care au consolidat poziția lui Iglesias în muzica internațională. Albumul său din 1981, „De niña a mujer”, a fost un punct culminant, obținând numeroase premii și stabilindu-l definitiv pe scena muzicală globală.

Cu toate că a început să cânte inițial în spaniolă, Julio Iglesias și-a extins repertoriul și în alte limbi, inclusiv engleză, franceză, italiană și portugheză. Acesta a fost un pas strategic care i-a adus recunoaștere și la nivel internațional, cu hituri precum „To All the Girls I’ve Loved Before” și „All of You” alături de Diana Ross.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton