; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julie Mayaya revine la Vocea Romaniei

Julie Mayaya revine la “Vocea României”, mâine, în cea de-a doua gală live

06 December 2013

Julie Mayaya revine la Vocea RomanieiSâmbătă , 7 decembrie, de la 20:30, la Pro TV, magia continuă la “Vocea României” în cel de-al doilea show live al sezonului.

Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de Whats Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa La mulţi ani', în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, revine pe scena care a consacrat-o.

Artista îşi va lansa în direct noul single.

De-abia aştept show-ul de sâmbătă, mi-a fost dor de platoul de la Vocea României. Am emoţii, dar sunt emoţii cu care sunt obişnuită, de fiecare dată mă uit cu drag la emisiune. Alături de mine va fi Zaza Band, trupa care mă acompaniază de obicei şi cu care cânt la Serviciul Român de Comedie', a declarat Julie Mayaya.

Săptămâna aceasta, Smiley va sta cu sufletul la gură când vor urca pe scenă Stella Anita, Nicoleta Ticala, Adrian Nour şi George Secioreanu. Georgia Dascălu, Florin Du Hast' Ilinca, Mihai Chitu şi Arpi Torok îl vor face pe Brenciu să se dezlănţuie din nou şi să-şi pregătească pachetul de şervetele. Lori face lumină' în ceea ce priveşte şansa pe care o au la marele titlu Muneer, Marius Marin, Andrei Chermeleu şi Kinga Farkas. Mister Hit' i-a pregătit intens ca să apară în faţa întregii ţări pe Angelo Simonica, Felix Burdusa, Elena Salaru şi Sânziana Nicolae.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare