; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrews_plummer_sound 431

Julie Andrews și Christopher Plummer, niciodată un cuplu

17 March 2015

Deși amândoi au recunoscut că s-au îndrăgostit unul de altul în timpul filmărilor pentru „The Sound of Music/Sunetul muzicii', între Julie Andrews și Christopher Plummer nu a fost niciodată mai mult decât o relație de prietenie.

andrews_plummer_sound-431

„Ar fi trebuit să rămânem împreună. Ar fi trebuit să avem o relație grozavă. Dar niciodată nu aveam timp (pentru așa ceva), pentru că ea o avea alături pe fiica ei de doar doi ani, Emma, iar acesta era un adevărat inconvenient', a povestit Plummer, într-un interviu acordat jurnalistei americane Diane Sawyer.

Diane Sawyer

Diane Sawyer s-a ocupat de un material special, numit „The Untold Story of ‘The Sound of Music', de la postul american ABC.

În pelicula din 1965, care a primit zece nominalizări la Oscar, Andrews i-a dat viață Mariei, o tânără ce devine guvernanta copiilor căpitanului Von Trapp (Christopher Plummer) şi care i-a cucerit pe toţi membrii respectabilei familii.

sunetul muzicii

În timpul filmărilor, atât Andrews, cât și Plummer aveau probleme în căsniciile lor. „Ca să fiu cinstită, nu eram foarte fericită în acea perioadă. Mă simțeam singură.', a povestit Andrews.

Și Plummer avea probleme atunci. Se separase de soția lui și petrecea mare parte din timpul său liber cântând la pian și bând.

Astăzi, cei doi actori sunt prieteni foarte buni, iar Julie Andrews pune asta tocmai pe seama faptului că nu s-au iubit în trecut.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Actriţa Julie Andrews îşi scrie din nou memoriile

Christopher Plummer și-a lăsat amprenta la Hollywood

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare