; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

100691_D2259.jpg

Julianna Margulies: “Eram convinsă că nu sunt genul care se mărită”

06 November 2014

De luni până vineri e „Soţia perfectă' la Prima TV, dar a fost o vreme în care Julianna Margulies era mai mult ca sigură că nu se va căsători niciodată.

„Eram convinsă că nu sunt genul care se mărită', mărturiseşte actriţa.  „Mama îmi spunea: «Oh, dragă, orice femeie ar trebui să se mărite. Eu mi-am iubit căsnicia, şi am trei fete. Încearcă măcar o dată»'.

 100691_D2259.jpg

Totuşi, actriţa a ajuns în faţa altarului la vârsta de 41 de ani. De ce s-a răzgândit?

„Am întâlnit acea persoană cu care chiar mă puteam vedea petrecându-mi viaţa alături. Oricât ar părea de siropos, o căsnicie e construită din lucrurile mici', spune Margulies.

Şi-a întâlnit jumătatea în 2006, la doar câteva zile după ce a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor de una singură, dar fericită.  „Am avut relaţii care nu au funcţionat şi am decis că să-mi trăiesc viaţa fără să încerc constant să am grijă de ceilalţi', explică Margulies decizia de a se concentra pe propria ei persoană. „Întotdeauna le-am spus prietenilor care nu şi-au găsit încă dragostea, că până nu sunt mulţumiţi cu ei înşişi, nu o vor întâlni'.

Cu o zi înainte de începerea repetiţiilor pentru prima ei piesă pe Broadway, actriţa l-a întâlnit pe Keith Lieberthal, viitorul ei soţ, la petrecerea unui prieten. A fost la un pas de a-l lăsa baltă, crezând că e actor, „specie' cu care actriţa nu voia sa se încurce. A aflat însă că acesta este avocat, meserie pe care Julianna avea să o interpreteze în „Soţia perfectă' şi care i-a adus actriţei 2 premii Emmy şi un Glob de Aur.

La scurt timp, actriţa a fost cerută în căsătorie la Paris, iar în curând a descoperit că va avea şi un copil. Julianna are însă un mare regret:

„Tot n-am avut o petrecere de burlăciţe. Nu am nevoie de dansuri exotice, dar mi-ar fi plăcut să petrec timpul cu fetele, la masaje, tratamente cosmetice şi discuţii'.

Pe Julianna Margulies o puteţi urmări în „Soţia perfectă', de luni până vineri de la 17.00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare