; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julianna Margulies

Julianna Margulies crede că „Soţia perfectă” se va termina cu seria 7

20 June 2014

Actriţa Julianna Margulies (48 de ani) a povestit, într-un interviu realizat de tvline.com, că este de părere că serialul „Soţia perfectă' se va termina în 2016, după şapte serii.

julianna margulies Andrew Gn

Întrebată cât îşi imaginează că va dura producţia în care are rolul principal, Margulies a spus, râzând „18 ani', apoi a continuat:

„Robert (King – co-creatorul serialului, n.r.) a spus mereu că se vede făcând serialul ăsta timp de şapte ani şi eu, personal, vreau să joc în el atâta timp cât scenaristul simte că are ceva de scris… Alicia apare, practic, în fiecare scenă. Alte personaje pot apărea şi dispărea din serial, nu şi ea. Eu cred că vom avea şapte sezoane'.

Declaraţia pare să confirme concluzia trasă de fani în urma unei observaţii privind titlul episoadelor din serial: astfel, toate episoadele din primul sezon au avut titluri de un cuvânt, toate episoadele din sezonul doi au avut titluri de două cuvinte, la sezonul trei la fel (trei cuvinte), sezonul patru – patru cuvinte.

În sezonul cinci, însă, titlurile au din nou trei cuvinte, în descreştere: urmează seria a şasea – două cuvinte şi ultimul sezon, 7 – un cuvânt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare