; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julianna Margulies, bătăuşă nevoie-mare

26 January 2010

Actriţa din serialul „Soţia perfectă' („Good Wife', producţie difuzată duminica seară şi de postul Hallmark) pune pasiune în scenele sale: ea l-a lovit atât de tare, într-o scenă, pe colegul ei, Chris Noth, interpretul soţului infidel, că l-a lăsat cu urme pe faţă, ceea ce a dus la o pauză de filmare, relevă „San Francisco Gate'.

În timpul unei scene tumultuoase, în care cuplul e în plin scandal, Margulies a trebuit să-l lovească peste faţă pe colegul său, Chris Noth. Prima dată nu l-a lovit suficient de tare, aşa că faza nu era credibilă. A doua oară, lovitura a fost bună însă camera de filmat nu era pregătită. „A treia oară a fost perfect. Dar i-am lăsat o urmă roşie şi nu am mai putut continua filmările', a povestit actriţa.

Pe 17 ianuarie, Margulies a primit un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic pentru rolul Aliciei Florrick din „Soţia perfectă', o avocată care se întoarce la muncă forţată de împrejurări: soţul ei, procuror general al comitatului Cook, este nevoit să demisioneze în urma unui scandal sexual şi de corupţie care-l trimite în spatele gratiilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare