; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

120651516_3503855559677547_1313356392281088365_n

Julian Gil, vacanță romantică alături de noua sa parteneră. Ce destinație au ales

05 October 2020

În plină pandemie actorul de telenovele și partenera sa, Valeria Marin au plecat în vacanță. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se mai feresc de ochii lumii. 

Cuplul a ales să plece în Turcia unde se bucură de peisaje și de mâncarea tradițională, iar pe rețelele de socializare au postat deja o serie de fotografii, realizând un mic jurnal de călătorie. 

 „Vrem lucruri diferite, dar asta nu înseamnă că nu le putem face împreună. Te ador, Valeria!', a fost unul din mesajele scrie de Julian Gil pe Instagram. 

Pe de altă parte, partenera sa, jurnalist de profesie, a postat și ea mesaje romantice pentru Julian, dar și noi fotografii din călătoria lor. 

„Fie că e o cafea sau un ceai turcesc, îmi doresc să fie mereu alături de tine. Nu puteam să fiu mai recunoscătoare. Cu o nouă normalitate, dar fericită să trăiesc toate astea alături de tine', a scria Valeria Marin. 

 
 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

mükemmel bir yolculuk … yanında başla seni seviyorum ❤️ @valmarin_r #turquia #turkish #granbazar

A post shared by Julian Gil (@juliangil) on

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Coleccionando momentos ✨🇹🇷 w/ @juliangil

A post shared by Valeria Marín (@valmarin_r) on

 

Relația cu Valeria Marin este prima pe care Julian Gil o are fără să se ferească de presă și fani, după ce acesta s-a despărțit în urmă cu 3 ani de Marjorie de Sousa, cea care i-a dăruit un băiețel. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare