; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julian gil

Julian Gil și-a prezentat noua iubită pe rețelele de socializare

29 July 2020

Deși se află în mijlocul unui nou scandal cu fosta sa parteneră, Marjorie de Sousa, Julian Gil este împlinit pe plan personal. 

Actorul iubește de 6 luni și abia acum a postat prima fotografie alături de iubita sa, jurnalist sportiv, Valeria Marin.

„Mulțumesc iubirea mea pentru 6 luni de liniște și iubire necondiționată', a scris în descrierea fotografiei actorul din telenovela „Legea iubirii'. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Gracias mi amor …. @valmarin_r Por estos 6 meses de paz y amor incondicional ❤️ Le agradezco a la vida por ponerte en mi camino … Te amo. Te invito un café ☕️

O postare distribuită de Julian Gil (@juliangil) pe

 

„e bucură de familia sa și speră că va avea mai mulți copii în viitor. Își dorește să fie fericit, iar în prezent este entuziasmat. Aceste detalii să le povesteasă el (cu privire la numele și detaliile despre partenera sa n.r). Am cunoscut-o prin intermediul rețelelor de socializare și mai vorbim prin intermediul apelurilor video atunci când ei mă sună, însă nu am ajuns să ne și vedem. Din cauza pandemiei nu este posibil’, a mai spus Patty Ramosco, sora lui Julian Gil. 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare