; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juian gil

Julián Gil iubeşte din nou după scandalurile cu Marjorie de Sousa. Aflaţi pe cine!

21 May 2018

După un an şi jumătate de scandaluri cu fosta sa iubită, Marjorie de Sousa, legate de paternitatea fiului lor, Matias, Julián Gil şi-a găsit din nou fericirea. Conform tvynovelas.com, actorul în vârstă de 47 de ani se iubeşte cu o mai tânără colegă de breaslă, Bárbara López (25 de ani, pe care aţi văzut-o în „Vin iubiri neaşteptate').

Apropiaţii celor doi susţin că aceştia se află la începutul relaţiei şi că sunt foarte entuziasmaţi unul de celălalt. Mai mult, ei ar putea face pereche şi într-o telenovelă a companiei Televisa.

Lui Julián nu-i merge bine doar în viaţa privată, ci şi în carieră. Ultima telenovelă în care a jucat, „Por amar sin ley' (din distribuţia căreia mai fac parte David Zepeda şi Ana Brenda Contreras), a fost cel mai urmărit serial în Mexic în ultimele luni. Succesul i-a determinat pe producători să facă şi sezonul al doilea, spun cei de la http://peopleenespanol.com.

„Por amar sin ley' este remake-ul unui serial columbian din 2016, „La ley del corazón', şi prezintă viaţa unor avocaţi dintr-un birou de avocatură cu renume. Pe micile ecrane de la noi pe Julián l-aţi văzut în telenovelele „Până la capătul lumii', „Rosario' şi „Suflet vândut'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare