; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julian Gil joacă în remake ul telenovelei Uzurpatoarea

Julián Gil îşi caută dragostea prin Rusia

19 June 2018

Cine să-l mai înţeleagă pe Julián Gil, actorul mexican pe care îl veţi vedea din 15 iulie la Pro 2 în telenovela de succes „Legea iubirii'?

După ce s-a zvonit că are o nouă relaţie cu o mai tânără colegă de breaslă, Bárbara López (25 de ani, pe care aţi văzut-o în „Vin iubiri neaşteptate') şi că şi-a revenit în sfârşit după scandalurile cu fosta sa iubită, Marjorie de Sousa, legate de paternitatea fiului lor, Matias, Julian (48 de ani) îşi caută în continuare jumătatea. Şi nu oricum, ci în cadrul unui reality-show ale cărui filmări au loc în Rusia, ţară care găzduieşte în prezent campionatul mondial de fotbal.

Emisiunea se numeşte „Bachelorovsky', iar în cadrul ei Julián Gil se întâlneşte cu mai multe tinere dornice să-l cucerească. „E un reality în care între iubire şi limba străină nu vor exista bariere. Totul ţine de chimie', a spus Julián. Show-ul „Bachelorovsky' a debutat la posturile Univision şi Canal Estrellas pe 14 iunie. Prima tânără din emisiune care a reuşit să-l impresioneze pe Julián se numeşte Katia, iar cei doi au fost deja protagoniştii unei întâlniri romantice la Moscova care s-a lasat cu săruturi pasionale, mai ceva ca în telenovele.

 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare