; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julian gil covid  770x471

Julián Gil, infectat cu coronavirus. Actorul nu a găsit loc în niciun spital din Mexic

21 January 2021

Actorul Julian Gil a dezvăluit într-un video postat pe instagram că s-a infectat cu coronavirus pe platourile de filmare ale noii producții în care juca, „Que le pasa a mi familia?'.

În prezent acesta se află în proces de recuperare, acasă, însă a mărturisit că la debutul bolii a trecut prin clipe extrm de grele.

Pentru că a avut o formă mai grea a virusului, Julian a fost nevoit să cheme ambulanța, însă nu a putut găsi niciun spital care să aibă un loc liber pentru a primit îngrijiri medicale:

„Am avut foarte multă grijă, am urmat toți pașii pentru a mă proteja timp de aproape un an, dar m-am ales cu COVID-19. Nu știu cum sau când m-am infectat', a spus Julian.

„Este deja a cincea zi și mă simt mai bine din acest motiv am decis să vă anuț, mă simt bine, dar primele zile au fost foarte grele și m-am speriat rău', a continuat actorul.

Gil a spus că plămânii i-au fost puțom afectați așa că, atunco când problema a devenit mai gravă a solicitat o ambulanță:

„Nu am putut intra în niciun spital pentru că nu există paturi disponibile', a povestit el.

Cel care l-a ajutat a fost producătorul telenovelei în care joacă, la rândul lui infectat cu coronavirus:

„Mulțumesc lui Dumnezeu am luat legătura cu domnul Juan Osorio, având în vedere că el a trecut deja prin asta mi-a pus la dispoziție echipa sa de medici, iar acum sunt izolat, într-un fel internat la mine acasă sunt vizitat zilnic de medici. Juan, trebuie să îți mulțumesc public', a mai declarat Julian Gil în filmuleț.

Pe Julian Gil îl puteți revedea în telenovela „Legea iubirii'/„Por amar sin ley', difuzată în prezent de postul Pro Gold, de luni până duminică, de la ora 18.30.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare