; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julian_gil

Julián Gil, acuzații grave la adresa lui Marjorie de Sousa: „Pierderea custodiei nu este același lucru cu a fi furată”

14 October 2020

Julian Gil a vorbit pentru prima oară după ce a pierdut custodia băiatului său Matias, pe care îl are împreună cu Marjorie de Sousa. 

Deși se află în vacanță cu noua sa parteneră, Valeria Marin, acesta a postat pe Instagram un mesaj puternic despre lungul proces legal în care a fost implicat cu De Sousa.

„Da, există ceva concret. Prierderea custodiei nu este același lucru cu a fi furată cu nerușinare. Prieteni din presă căutați dosarul Julian Gil', a scris actorul. 

Aceste declarații ale lui Julian, vin după ce Marjorie a declarat presei că nu este încă nimic concret în cazul custodiei fiului său. 

„Nu pot spune nimic pentru că încă nu există ceva concret în momentul de față, din acest motiv singura care poate vorbi pe marginea acestui subiect este avocata mea și, repet, nu există nimic concret, în consecință nu pot spune nimic', a declarat Marjorie de Sousa în urmă cu două zile. 

Gil și De Sousa se confruntă în instanță de ani de zile în cazul fiului lor. În iunie, a ieșit la iveală faptul că actrița a intentat un proces în Mexic împotriva fostului ei partener, solicitând custodia totală a băiatului de 3 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare