; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julian Gil

Julián Gil a dat-o uitării pe Marjorie de Sousa. Cine este noua parteneră a actorului

20 May 2020

În urma numeroaselor conflicte legale pe care le-a avut cu fosta sa parteneră, Marjorie de Sousa, pe care o puteți vedea la Pro 2 din 6 iunie în telenovela „Puțin sunt și al tău' , se pare că viața personală a lui Julian Gil reintră în normalitate. 

Potrivit People en Espanol, sora actorului, Patty Ramosco, a oferit un interviu în cadrul emisiunii „Venteando' în care a povestit că Julian iubește din nou și este foarte fericit:

„Se bucură de familia sa și speră că va avea mai mulți copii în viitor. Își dorește să fie fericit, iar în prezent este entuziasmat', a povestit sora lui Julian. 

Presa din Mexic specula deja că actorul are o nouă parteneră care al lucra în lumea sportului, însă aceasta nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre ea:

„Aceste detalii să le povesteasă el (cu privire la numele și detaliile despre partenera sa n.r). Am cunoscut-o prin intermediul rețelelor de socializare și mai vorbim prin intermediul apelurilor video atunci când ei mă sună, însă nu am ajuns să ne și vedem. Din cauza pandemiei nu este posibil', a mai spus Patty. 

Conform spuselor lui Patty Ramosco, Julian Gil a făcut eforturi pentru a atinge stabilitatea emoțională și se află acum într-un moment minunat în viața sa personală.

„Cred că Julián, în afară de liniștea pe care o poate avea, se străduiește în fiecare zi să o caute. El este o persoană care lucrează din dragoste este o ființă umană bună. Și o arată în acțiunile sale, zi de zi . Acest lucru legat de liniștea interioară a început să capete contur în momentul în care a înțeles cu adevărat că nu face nimic rău', a conchis sora actorului.

 

 

 

În urmă cu 3 ani Julian Gil și Marjorie de Sousa anunțau că divorțează, la scurt timp după cei doi au devenit părinții unui băiețel. De atunci și până în prezent, fostul cuplu a avut numeroase dispute legale cu privire la custodia fiului lor, Mathias. 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare